Home » BikeGremlin YouTube spisak

BikeGremlin pretraga...

Natrag na BikeGremlin sajtove

Natrag na BikeGremlin sajtove

Postoje stvari koje je bolje pokazati/demonstrirati, a postoje i ljudi kojima je lakše kada vide kako se nešto radi, umesto da samo pročitaju (i vide sliku). Iz tog razloga sam napravio BikeGremlin YouTube kanal.

YouTube za sad dozvoljava prikazivanje sadržaja dok se video gleda (prelaskom miša preko vremenske skale u dnu videa) i pravljenje plej lista, ali ne dozvoljava hijerarhijsko grupisanje plej lista i snimaka, što otežava logičnu i laku navigaciju.

Zato sam napravio ovaj spisak svih videa, sortiran po temama koje obrađuju. Radimo sa onime što imamo, a ova stranica će, nadam se, pomoći u snalaženju.

Većinu snimaka objavljujem na srpskohrvatskom, ali nešto sam (za sada) stigao napraviti samo na Engleskom BikeGremlin YouTube kanalu. Spisak svih mojih kanala nalazi se na linku: youtube.com/bikegremlin.

Napomena: gotovo svi snimci u opisu ispod videa (klik na “show more” / “prikaži više”) nude spisak poglavlja, tj. sadržaj samog videa, na koji se može kliknuti kako bi se “skočilo” na željeni deo unutar jednog videa. Opis takođe sadrži linkove ka mojim člancima koji detaljnije objašnjavaju stvari vezane za video.


Molim Vas da koristite BikeGremlin.net forum za sva pitanja i komentare.

Ako ste primetili neku grešku u videu, ili informacije koje nedostaju - molim Vas da mi na to skrenete pažnju komentarom na BikeGremlin forumu.
Na forumu možete pisati anonimno (stavite bilo koje ime/nadimak pri registraciji), ali mislim da je dobro da sve dopune i ispravke videa budu javno dokumentovane (čak i ako njihov autor izabere da ostane anoniman).

Skip to content